Betrokken en zorgvuldig

Wanneer wij zelf naar een dokter gaan, dan is het volkomen normaal als onze bloeddruk wordt gemeten. Bij huisdieren is dat nog lang niet zo vanzelfsprekend. Eigenlijk is dat vreemd, want het meten van de bloeddruk bij de hond en kat is tegenwoordig goed mogelijk en is een belangrijk onderdeel van lichamelijk onderzoek. Tot voor kort waren er geen betrouwbare middelen beschikbaar. Een bloeddrukmeting bij een dier is ook veel minder eenvoudig dan bij een mens.

In onze praktijk hebben we recent goede apparatuur aangeschaft en bijbehorende scholing gevolgd om nu ook bloeddrukmetingen bij honden en katten uit te kunnen voeren. Een afwijkende bloeddruk kan een aanwijzing zijn onder andere nierfalen, beginnende blindheid, schildklierafwijkingen en suikerziekte. Meting is met name zinvol bij controles van oudere honden en katten vanaf acht jaar.

 

 

Wij begrijpen en weten uit eigen ervaring hoeveel uw dier voor u betekent.

Daarom staan we voor professionaliteit en persoonlijke benadering; niet voor niets is ons motto: betrokken en zorgvuldig!
Bij dierenkliniek Beekzicht nemen we graag de tijd voor u en uw dier.

We bekijken uw dier uitgebreid en luisteren goed naar u, zodat we problemen structureel kunnen oplossen.
Ons hele team hecht veel belang aan de kwaliteit van ons werk. Daarom zorgen we ervoor dat onze kennis up to date blijft door regelmatig nascholing te volgen.
Openingstijden

maandag 8:30 - 19:00 uur
dinsdag 8:30 - 18:00 uur
woensdag 8:30 - 19:00 uur
donderdag 8:30 - 19:00 uur
vrijdag 8:30 - 18:00 uur

Oldenzaalsestraat 174
7557 GB Hengelo
info@beekzicht.net
Tel: 074 24 25 112

Ook voor spoedgevallen 24 uur per dag
bereikbaar op dit nummer

Doc Booff