Betrokken en zorgvuldig

Aan de weg van Hengelo naar Oldenzaal werd in 1898 het mooie witte pand gebouwd waarin wij nu gevestigd zijn. Tegenover en naast ons pand werd al gauw flink gebouwd, maar aan de achterzijde bleef er nog lang een gebied met boerderijen in het stroomgebied van de al honderden jaren oude Elsbeek. Daar is later de Vogelbuurt gebouwd. De Koekoekweg, vlak achter ons pand, heette vroeger Elsbeekdwarsweg. Nu is het nauwelijks nog voor te stellen, maar eind negentiende eeuw keken de eerste bewoners van ons pand uit over de weilanden.

Vroeger was er in dit pand onder andere een groentewinkel. Het verhaal gaat dat het paard van de groenteboer toen werd gestald waar nu onze spreekkamer is!

In het tijdschrift Oald Hengel vonden we wat foto’s waarop mooi te zien is hoe landelijk de omgeving nog was in de begindagen van ons pand. Overal weilanden en natuurlijk: zicht op de beek!

zicht op de beek – foto 1            zicht op de beek – foto 2

Wij begrijpen en weten uit eigen ervaring hoeveel uw dier voor u betekent.

Daarom staan we voor professionaliteit en persoonlijke benadering; niet voor niets is ons motto: betrokken en zorgvuldig!
Bij dierenkliniek Beekzicht nemen we graag de tijd voor u en uw dier.

We bekijken uw dier uitgebreid en luisteren goed naar u, zodat we problemen structureel kunnen oplossen.
Ons hele team hecht veel belang aan de kwaliteit van ons werk. Daarom zorgen we ervoor dat onze kennis up to date blijft door regelmatig nascholing te volgen.
Openingstijden

maandag 8:30 - 19:00 uur
dinsdag 8:30 - 18:00 uur
woensdag 8:30 - 19:00 uur
donderdag 8:30 - 19:00 uur
vrijdag 8:30 - 18:00 uur

Oldenzaalsestraat 174
7557 GB Hengelo
info@beekzicht.net
Tel: 074 24 25 112

Ook voor spoedgevallen 24 uur per dag
bereikbaar op dit nummer

Doc Booff