Betrokken en zorgvuldig

Wij behandelen al meer dan 15 jaar honden in alle formaten en soorten. Iedere hond, groot of klein, oud of jong, ras of juist niet, heeft zijn eigenaardigheden: uiterlijk, karakter en specifieke aandachtspunten voor de gezondheid. Allemaal hebben ze recht op optimale zorg.

Wij weten uit ervaring hoe belangrijk een hond is als vriend en lid van het gezin. Honden zijn vrolijke en gezellige dieren. Het is heerlijk om met ze te wandelen, te spelen en te trainen.

U heeft goed nagedacht voordat u aan een hond begon en u wilt natuurlijk dat hij of zij in topconditie is. Daarvoor zit u bij ons goed. Wij behandelen uw hond zoals wij zelf behandeld zouden willen worden; begripvol, met kennis van zaken en zorgvuldig. Hierdoor is een bezoek aan onze praktijk voor veel honden geen straf maar een leuk uitje.

Wij begrijpen en weten uit eigen ervaring hoeveel uw dier voor u betekent.

Daarom staan we voor professionaliteit en persoonlijke benadering; niet voor niets is ons motto: betrokken en zorgvuldig!
Bij dierenkliniek Beekzicht nemen we graag de tijd voor u en uw dier.

We bekijken uw dier uitgebreid en luisteren goed naar u, zodat we problemen structureel kunnen oplossen.
Ons hele team hecht veel belang aan de kwaliteit van ons werk. Daarom zorgen we ervoor dat onze kennis up to date blijft door regelmatig nascholing te volgen.
Openingstijden

maandag 8:30 - 19:00 uur
dinsdag 8:30 - 18:00 uur
woensdag 8:30 - 19:00 uur
donderdag 8:30 - 19:00 uur
vrijdag 8:30 - 18:00 uur

Oldenzaalsestraat 174
7557 GB Hengelo
info@beekzicht.net
Tel: 074 24 25 112

Ook voor spoedgevallen 24 uur per dag
bereikbaar op dit nummer

Doc Booff