Betrokken en zorgvuldig

Vrijwel alle honden ontwikkelen vroeg of laat gebitsproblemen. Door regelmatige verzorging van het gebit kunt u veel problemen voorkomen. Ook al klinkt het misschien wat vreemd, wij adviseren om al bij een pup te beginnen met het poetsen van de tanden. Jonge dieren leren snel en wennen makkelijk aan nieuwe dingen.

Welke gebitsverzorging past het beste bij uw hond? Welke methode is geschikt? Wilt u een demonstratie van tandenpoetsen bij uw eigen huisdier? Is het merk voeding, tandpasta, mondwater of kauwstrips dat u gebruikt goed genoeg? Wilt u eerst tandpasta of mondwater uitproberen? Is er een gebitsbehandeling bij de dierenarts nodig? Hoe verzorgt u het gebit nadat er tandsteen is weggehaald en hoe voorkomt u dat het snel weer terugkomt? Vraag ons gerust om advies!

Gebitsverzorging

Wij begrijpen en weten uit eigen ervaring hoeveel uw dier voor u betekent.

Daarom staan we voor professionaliteit en persoonlijke benadering; niet voor niets is ons motto: betrokken en zorgvuldig!
Bij dierenkliniek Beekzicht nemen we graag de tijd voor u en uw dier.

We bekijken uw dier uitgebreid en luisteren goed naar u, zodat we problemen structureel kunnen oplossen.
Ons hele team hecht veel belang aan de kwaliteit van ons werk. Daarom zorgen we ervoor dat onze kennis up to date blijft door regelmatig nascholing te volgen.
Openingstijden

maandag 8:30 - 19:00 uur
dinsdag 8:30 - 18:00 uur
woensdag 8:30 - 19:00 uur
donderdag 8:30 - 19:00 uur
vrijdag 8:30 - 18:00 uur

Oldenzaalsestraat 174
7557 GB Hengelo
info@beekzicht.net
Tel: 074 24 25 112

Ook voor spoedgevallen 24 uur per dag
bereikbaar op dit nummer

Doc Booff