Betrokken en zorgvuldig

Een goed pension of kennel stelt de vaccinatie tegen besmettelijke hondenhoest (voorheen kennelhoest) verplicht. Het is verstandig om minimaal 2 weken voordat uw hond in pension gaat hiertegen te vaccineren. Soms worden honden gevaccineerd bij binnenkomst in het pension, maar dit heeft weinig zin. De bescherming is dan pas optimaal als de hond weer uit het pension is. Ook honden die vaak naar een hondenschool gaan en veel en intensief contact met andere honden hebben, zijn gebaat bij een vaccinatie tegen deze aandoening. Wij gebruiken de druppelmethode die in de neus wordt toegediend. Deze geeft veel betere bescherming dan de injectie-methode die vroeger gebruikelijk was. Honden kunnen eventueel nog wel ziek worden na vaccinatie tegen besmettelijke hondenhoest maar de aandoening verloopt aanzienlijk minder ernstig en behoeft dan vaak geen behandeling.

Als uw hond mee naar het buitenland gaat is het verplicht om ook tegen hondsdolheid te vaccineren (minimaal een maand voor vertrek). Dit hoeft maar 1 keer per 3 jaar. Daarnaast moet de hond in het bezit zijn van een chip en een officieel dierenpaspoort.

Wij begrijpen en weten uit eigen ervaring hoeveel uw dier voor u betekent.

Daarom staan we voor professionaliteit en persoonlijke benadering; niet voor niets is ons motto: betrokken en zorgvuldig!
Bij dierenkliniek Beekzicht nemen we graag de tijd voor u en uw dier.

We bekijken uw dier uitgebreid en luisteren goed naar u, zodat we problemen structureel kunnen oplossen.
Ons hele team hecht veel belang aan de kwaliteit van ons werk. Daarom zorgen we ervoor dat onze kennis up to date blijft door regelmatig nascholing te volgen.
Openingstijden

maandag 8:30 - 19:00 uur
dinsdag 8:30 - 18:00 uur
woensdag 8:30 - 19:00 uur
donderdag 8:30 - 19:00 uur
vrijdag 8:30 - 18:00 uur

Oldenzaalsestraat 174
7557 GB Hengelo
info@beekzicht.net
Tel: 074 24 25 112

Ook voor spoedgevallen 24 uur per dag
bereikbaar op dit nummer

Doc Booff