Betrokken en zorgvuldig

Jaarlijkse vaccinatie blijft nodig om uw hond te beschermen tegen ziekten. In overleg met u en aangepast aan uw hond bepalen we welke vaccinaties uw hond nodig heeft.

Wij vinden de jaarlijkse gezondheidscontrole die we voorafgaand aan de vaccinatie uitvoeren minstens even belangrijk als de bijbehorende vaccinaties zelf. Tijdens dit jaarlijkse bezoek onderzoeken we uw hond van top tot teen en geven wij advies omtrent de beste zorg voor uw hond. Veel aandoeningen vallen niet direct op en kunnen wel grote problemen geven wanneer ze te laat worden ontdekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hartruis, oorproblemen, gewrichtsproblemen of gebitsproblemen. Het kan zoveel uitmaken een aandoening vroeg te onderkennen!

Voor de ziekte van Weil (leptospirose) is de beschermingsduur van de enting één jaar. De andere ziekten waar we tegen vaccineren hebben een langere beschermingsduur en daartegen enten we daarom nog maar één keer per drie jaar.

Wij begrijpen en weten uit eigen ervaring hoeveel uw dier voor u betekent.

Daarom staan we voor professionaliteit en persoonlijke benadering; niet voor niets is ons motto: betrokken en zorgvuldig!
Bij dierenkliniek Beekzicht nemen we graag de tijd voor u en uw dier.

We bekijken uw dier uitgebreid en luisteren goed naar u, zodat we problemen structureel kunnen oplossen.
Ons hele team hecht veel belang aan de kwaliteit van ons werk. Daarom zorgen we ervoor dat onze kennis up to date blijft door regelmatig nascholing te volgen.
Openingstijden

maandag 8:30 - 19:00 uur
dinsdag 8:30 - 18:00 uur
woensdag 8:30 - 19:00 uur
donderdag 8:30 - 19:00 uur
vrijdag 8:30 - 18:00 uur

Oldenzaalsestraat 174
7557 GB Hengelo
info@beekzicht.net
Tel: 074 24 25 112

Ook voor spoedgevallen 24 uur per dag
bereikbaar op dit nummer

Doc Booff