Betrokken en zorgvuldig

Iedere poes of kater heeft een geheel eigen karakter. Katten communiceren subtiel, het is de kunst hun taal te begrijpen. Wij werken heel graag met deze fantastische dieren.

Allemaal verdienen ze een goede behandeling: een vriendelijke oude poes die een tijdje wat minder eet, een schattig kitten dat voor een routine check-up komt of de stoere kater die vanwege pijnklachten nauwelijks te hanteren lijkt. Wij zijn er trots op dat we met rust, vriendelijkheid en juist handelen bij praktisch iedere kat alles kunnen doen wat nodig is, zonder het in onze ogen veel te gemakkelijk toegepaste ‘roesje’. Ook een bloedafname of röntgenopname geeft op deze manier bij ons nauwelijks stress voor de kat.

Sommige mensen zien een kat als een kleine hond met extra klauwtjes, maar dat is een flinke onderschatting van dit prachtige dier. Ook ziektekundig vereisen katten een totaal andere aanpak. Wij hebben veel ervaring met het oplossen van ook gecompliceerde problemen bij katten.

Wij begrijpen en weten uit eigen ervaring hoeveel uw dier voor u betekent.

Daarom staan we voor professionaliteit en persoonlijke benadering; niet voor niets is ons motto: betrokken en zorgvuldig!
Bij dierenkliniek Beekzicht nemen we graag de tijd voor u en uw dier.

We bekijken uw dier uitgebreid en luisteren goed naar u, zodat we problemen structureel kunnen oplossen.
Ons hele team hecht veel belang aan de kwaliteit van ons werk. Daarom zorgen we ervoor dat onze kennis up to date blijft door regelmatig nascholing te volgen.
Openingstijden

maandag 8:30 - 19:00 uur
dinsdag 8:30 - 18:00 uur
woensdag 8:30 - 19:00 uur
donderdag 8:30 - 19:00 uur
vrijdag 8:30 - 18:00 uur

Oldenzaalsestraat 174
7557 GB Hengelo
info@beekzicht.net
Tel: 074 24 25 112

Ook voor spoedgevallen 24 uur per dag
bereikbaar op dit nummer

Doc Booff