Betrokken en zorgvuldig

Eet uw cavia minder snel of niet?

Laat uw cavia voeding waar hij of zij normaal van zou smullen links liggen, of gaat hij of zij het uiterst langzaam zitten opeten? Dan is er zeker iets mis. Bel ons dan direct. Niet etende cavia’s komen snel in een negatieve spiraal terecht, waar ze steeds moeilijker uit te halen zijn. Bij twijfel kan het helpen om bij wijze van test een heel lekker stuk groente of paardenbloem voor te houden. Eet uw cavia wel maar vermoedt u toch dat hij afvalt, weeg de cavia dan op een keukenweegschaal en herhaal dit na enige dagen.

Een cavia die plotseling gewicht verliest is een reden tot zorg. Het is verstandig om hem dan door ons te laten nakijken. Het eetprobleem kan verschillende oorzaken hebben. Er kan iets met de tanden of kiezen aan de hand zijn of er kan een maagdarmprobleem spelen. Daarnaast kunnen vele andere aandoeningen, zoals een blaasprobleem of longontsteking, aanleiding geven tot niet eten.

Wij begrijpen en weten uit eigen ervaring hoeveel uw dier voor u betekent.

Daarom staan we voor professionaliteit en persoonlijke benadering; niet voor niets is ons motto: betrokken en zorgvuldig!
Bij dierenkliniek Beekzicht nemen we graag de tijd voor u en uw dier.

We bekijken uw dier uitgebreid en luisteren goed naar u, zodat we problemen structureel kunnen oplossen.
Ons hele team hecht veel belang aan de kwaliteit van ons werk. Daarom zorgen we ervoor dat onze kennis up to date blijft door regelmatig nascholing te volgen.
Openingstijden

maandag 8:30 - 19:00 uur
dinsdag 8:30 - 18:00 uur
woensdag 8:30 - 19:00 uur
donderdag 8:30 - 19:00 uur
vrijdag 8:30 - 18:00 uur

Oldenzaalsestraat 174
7557 GB Hengelo
info@beekzicht.net
Tel: 074 24 25 112

Ook voor spoedgevallen 24 uur per dag
bereikbaar op dit nummer

Doc Booff