Betrokken en zorgvuldig

Als u rode urine in het hok van uw cavia vindt, of als uw cavia plotseling heel nat is aan de onderkant, dan kan uw cavia last hebben van blaasproblemen. Neem in dat geval contact met ons op. Het is handig wanneer u thuis al wat van de urine opvangt en meeneemt naar onze praktijk. Tip: zet de cavia hiervoor tijdelijk in een kleinere plastic bak met hooi. U kunt dan de urine met een spuitje of een pipetje opzuigen.

Soms kleurt de urine rood door een goedaardige verkleuring (porfyrie), maar het kan ook zijn dat er bloed in de urine van de cavia zit. Dan is er mogelijk sprake van een blaasonsteking. In dat laatste geval kan er daarnaast sprake zijn van blaasstenen. Soms kunnen die bij het voelen in de buik vastgesteld worden, maar vaak zal een röntgenfoto nodig zijn om dat te kunnen vaststellen of uitsluiten.

Wij begrijpen en weten uit eigen ervaring hoeveel uw dier voor u betekent.

Daarom staan we voor professionaliteit en persoonlijke benadering; niet voor niets is ons motto: betrokken en zorgvuldig!
Bij dierenkliniek Beekzicht nemen we graag de tijd voor u en uw dier.

We bekijken uw dier uitgebreid en luisteren goed naar u, zodat we problemen structureel kunnen oplossen.
Ons hele team hecht veel belang aan de kwaliteit van ons werk. Daarom zorgen we ervoor dat onze kennis up to date blijft door regelmatig nascholing te volgen.
Openingstijden

maandag 8:30 - 19:00 uur
dinsdag 8:30 - 18:00 uur
woensdag 8:30 - 19:00 uur
donderdag 8:30 - 19:00 uur
vrijdag 8:30 - 18:00 uur

Oldenzaalsestraat 174
7557 GB Hengelo
info@beekzicht.net
Tel: 074 24 25 112

Ook voor spoedgevallen 24 uur per dag
bereikbaar op dit nummer

Doc Booff