Betrokken en zorgvuldig

Vermagert uw konijn? Eet uw konijn ineens iets niet meer dat hij voorheen erg lekker vond? Kan uw konijn niet meer uit het waterflesje drinken? Al deze problemen kunnen veroorzaakt worden door gebitsklachten.

Konijnen hebben Рin tegenstelling tot mensen, honden en katten Рaltijd doorgroeiende tanden en kiezen. Er dient een evenwicht te zijn tussen slijtage en groei. Als er iets mis gaat, kunnen tanden en kiezen te lang of te scherp worden waardoor er problemen met kauwen en bijten ontstaan. Uiteindelijk kunnen er zelfs abcessen ontstaan als gevolg van chronische beschadiging van het mondslijmvlies.

Konijnen blijven vaak lang redelijk normaal eten. We zien nogal eens uit de hand lopende problemen. Gelukkig zijn gebitsproblemen bijna altijd goed op te lossen, mits op tijd gesignaleerd. Bel ons wanneer u vermoedt dat uw konijn last heeft van zijn gebit. Wij adviseren u graag!

Wij begrijpen en weten uit eigen ervaring hoeveel uw dier voor u betekent.

Daarom staan we voor professionaliteit en persoonlijke benadering; niet voor niets is ons motto: betrokken en zorgvuldig!
Bij dierenkliniek Beekzicht nemen we graag de tijd voor u en uw dier.

We bekijken uw dier uitgebreid en luisteren goed naar u, zodat we problemen structureel kunnen oplossen.
Ons hele team hecht veel belang aan de kwaliteit van ons werk. Daarom zorgen we ervoor dat onze kennis up to date blijft door regelmatig nascholing te volgen.
Openingstijden

maandag 8:30 - 19:00 uur
dinsdag 8:30 - 18:00 uur
woensdag 8:30 - 19:00 uur
donderdag 8:30 - 19:00 uur
vrijdag 8:30 - 18:00 uur

Oldenzaalsestraat 174
7557 GB Hengelo
info@beekzicht.net
Tel: 074 24 25 112

Ook voor spoedgevallen 24 uur per dag
bereikbaar op dit nummer

Doc Booff