Betrokken en zorgvuldig

Het welzijn van reptielen is sterk afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en de mogelijkheid om soortspecifiek gedrag te uiten. Veel aandoeningen bij reptielen worden veroorzaakt door een combinatie van stress, suboptimale voeding, onjuiste huisvesting en parasieten.

Legnood kan bijvoorbeeld ontstaan omdat een reptiel geen mogelijkheid vindt de eieren te begraven, maar ook door onvoldoende calcium in de voeding, door verzwakking door parasieten, door stress, óf door gebrek aan uv-licht. Wanneer meer factoren tegelijk een rol spelen, kan het een hele puzzel zijn.

Reptielen houden is een kunst: het vergt veel inzet en kennis van het specifieke dier. Veel eigenaren zijn gelukkig erg goed op de hoogte. Soms gaan er toch dingen mis, wij denken dan graag met u mee.

Wij begrijpen en weten uit eigen ervaring hoeveel uw dier voor u betekent.

Daarom staan we voor professionaliteit en persoonlijke benadering; niet voor niets is ons motto: betrokken en zorgvuldig!
Bij dierenkliniek Beekzicht nemen we graag de tijd voor u en uw dier.

We bekijken uw dier uitgebreid en luisteren goed naar u, zodat we problemen structureel kunnen oplossen.
Ons hele team hecht veel belang aan de kwaliteit van ons werk. Daarom zorgen we ervoor dat onze kennis up to date blijft door regelmatig nascholing te volgen.
Openingstijden

maandag 8:30 - 19:00 uur
dinsdag 8:30 - 18:00 uur
woensdag 8:30 - 19:00 uur
donderdag 8:30 - 19:00 uur
vrijdag 8:30 - 18:00 uur

Oldenzaalsestraat 174
7557 GB Hengelo
info@beekzicht.net
Tel: 074 24 25 112

Ook voor spoedgevallen 24 uur per dag
bereikbaar op dit nummer

Doc Booff